Logo GRC

Ook lid worden?

Poll

Wie wordt de nieuwe trainer van het Nederlands elftal

Verjaardagen

Contact met GRC Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR GRONINGEN
Telefoon: 050 - 52 60 649

Gastenboek

Om een bericht te kunnen plaatsen moet je eerst inloggen.

Berichten

erwin oosterhof
op 25-09
yoo mensen weet iemand waar je foto,s kan bekijken van de westrijd grc-groningerboys ?
Albert Pool
op 18-08
Ingrid Hadders, bij de secretaris Paul Dumont.
Ingrid Hadders
op 10-08
WAAR of BIJ WIE moeten de pasfoto's voor de spelerspassen worden ingeleverd?
Jacob van der Heide
op 18-06
GRC'ers veel geluk en plezier met het nieuwe clubhuis. Een clubhuis voor jong en oud zoals we dat altijd bij GRC hebben gekend. wintercompetitie, tafeltennis, biljarten en later aan de bar en klaverjassen. Zag op het filmpje veel oude bekenden. Allemaal de groeten uit Hoogeveen.
Bas Lulofs
op 04-04

Laatste thuiswedstrijd Leekster Eagles: derby tegen Avanti
met o.a oud GRC lid: Handrit Hoxhaj en nog steeds lid: Bas Lulofs

Op vrijdag 8 april speelt Leekster Eagles de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. En niet zomaar een wedstrijd: de derby tegen Avanti uit Stiens. Dit team staat niet alleen onder leiding van oud-trainer van Leekster Eagles Anand Jagdewsing, ook spelen er veel oud-spelers van Leekster Eagles. In de competitie staat Avanti op de zevende plaats, één plekje hoger dan Leekster Eagles. Voor Leekster Eagles zijn de play-offs niet meer haalbaar, Avanti kan ze in theorie nog wel halen, maar na het verlies afgelopen weekend tegen CFE is die kans wel klein: met nog drie wedstrijden te spelen is het verschil met de huidige nummer vier zes punten. Toch zal Avanti er alles aan doen de laatste wedstrijden te winnen. Leekster Eagles heeft echter de wedstrijd eerder dit seizoen in Stiens gewonnen (3-4), en ook het vorige seizoen wist Leekster Eagles beide competitiewedstrijden winnend af te sluiten.

Komende vrijdag dus de laatste kans van dit seizoen om een spannende topzaalvoetbalwedstrijd van Leekster Eagles te zien. De wedstrijd begint om 20.15 uur in Sportcentrum Leek.

Om eens te kijken bij een wedstrijd op topniveau nodigt het bestuur van de Leekster Eagles u allen uit voor het bijwonen van de thuiswedstrijd en tevens derby: entree voor GRC Leden € 2.50


Leekster Eagles – Avanti (Stiens)

8 april 2011 20.15 uur.Renate Pool
op 30-10
Lieve jongens van zaterdag 1,

bedankt voor de leuke en gezellige middag !!
6 - 2 een erg mooie uitslag, eindelijk zijn de 1e 3 punten binnen, hou deze positieve energie vast !!!!

jullie trouwe supporter x
Patrick de Vos
op 12-10
ik ga er meteen even naar kijken... groet de webmaster. Zou elke trainer / leider trouwens ook even willen kijken naar de selectie van zijn elftal. ALs de gegevens aangepast moeten worden graag even mailen naar webmaster@grcgroningen.nl
Erwin Woltjer
op 07-10
Is het ook mogelijk om de pagina's van zondag 3 te updaten ?
Ik mis in ieder geval nog de "Stand"
ingrid hadders
op 07-09
Gruno F2- GRC F3 0-2, 4 september 2010
Wij zitten in F3.
De eerste wedstrijd moesten wij tegen Lycurgus. Dat was een oefenwedstrijd. We hebben gewonnen met 8-2.
De tweede wedstrijd tegen Gruno hadden we gewonnen met 2-0. Het was leuk. In de eerste helft scoorde Nikee, in de tweede helft scoorde Mark.
Van onze coach Bert mogen we niet schelden op mekaar en moeten we veel passen. En hard werken. Bert is een goeie coach.
Van Nena en Hannah
jan smit
op 06-09
Ik ben zo vrij om jullie te vragen of het mogelijk is dat mijn website www.dehuiskamervraag.nl een link kan krijgen op jullie website.

Het gebruik van mijn website is uiteraard geheel gratis.

www.dehuiskamervraag.nl is een site waarmee je je voetbalkennis (en ook popmuziekkennis) kunt testen. Je kunt een keuze maken.

Bij de vragen zijn ook beeldvragen opgenomen met schitterende voetbalmomenten, waarna een vraag wordt gesteld. Wat mijn website onderscheidt van andere soortgelijke sites is, dat het gaat om je parate kennis en dus geen multiple - choice principe.

Ik wil de site nog verder ontwikkelen door b.v een gewenste tijdsperiode te laten bepalen door de speler. Dit betekent b.v dat jullie spelers in de jongere leeftijdscategorie alleen vragen kunnen krijgen van b.v. vanaf het jaar 2000. Jullie zouden als vereniging ook kunnen putten uit de vragen die het bestand zitten b.v. als onderdeel voor (jeugd) avonden met daarin een quiz opgenomen.

Oudere leden kunnen kiezen van bv van 1960 /1970 / 1980 / 1990

Onder rubriek “Spelregels” kun je nazien hoe de antwoorden worden gecontroleerd

Omdat het voor jeugdige leden best moeilijk is om vragen uit de “oudheid” te beantwoorden, tracht ik binnenkort per decennium een indeling van de vragen te maken, waarbij de speler dan zelf kan bepalen vanaf welke periode hij/zij vragen wilt ontvangen.

Ook kun je je scores meten, dit kan echter alleen als je inlogt. Met inloggegevens wordt overigens verder niets gedaan. We hebben deze gegevens nodig om jouw score te meten. Je kunt dus zelfs met club- elftalgenoten en/of vrienden onderling een competitie spelen. Er is een Topscorer-overzicht per dag, per maand en een all-time overzicht. Zie meer informatie onder de rubriek Topscorer.

Wat ook heel leuk is om naar de huiskamervraag.nl te surfen bij b.v verjaardagen en jeugdavonden bij de club. Heel eenvoudig, iemand stelt de vraag die verschijnt op het scherm en de mensen om je heen geven het antwoord. Zo kun je ook een competitie houden!

Heel veel plezier en succes met www.dehuiskamervraag.nlIk hoor graag van jullie en indien je nog vragen hebt, dan verneem ik dat graag.


sportieve groet,

Jan Smit ( dit keer niet uit Volendam.)

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »
Hummel
Deficare
Custom Website
Van Gelder Events
Hanos
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat